Meezingen?

Kleinkoor Caprice heeft momenteel plaats voor een tenor.

Wie zoeken wij?

Je bent een geoefende en/of ambitieuze koorzanger die een muzikale uitdaging niet schuwt en op (voor amateurzangers) hoog niveau wil presteren. Je hebt de ruimte om te leren en hoeft dus nog niet alles vlekkeloos te beheersen. Je bent in staat om thuis noten te studeren, zelfstandig of eventueel met wat hulp van Caprice, zodat we in de repetities kunnen werken aan de muziek zelf en aan de klank van het koor.

Wat kun je van de auditie verwachten?

Bij de auditie luisteren we naar je stemkwaliteiten, onder andere souplesse, legato zingen, klinkervorming en bereik; ook bepalen we je stemsoort. Dat kan het beste aan de hand van een zelfgekozen en meegenomen begeleid lied/koorwerk – neem een kopie mee voor de pianist! Daarnaast zing je een begeleide solfège van blad en luisteren we naar je toongeheugen. Na de auditie geven we altijd een advies: over je stem en ook over je vaardigheden.

Bij de auditie zijn naast de dirigent ook twee koorleden aanwezig die samen de auditiecommissie vormen.

Bij interesse, neem vooral contact op met voorzitter Teus Visser, via 0341-493061 of voorzitter@kleinkoorcaprice.nl.


Ook wanneer er geen vacatures zijn (voor jouw stemgroep), maar je wel interesse hebt in Caprice, kom dan gerust eens kijken op een repetitie en maak op ontspannen wijze kennis met de koorleden en dirigent en met onze werkwijze. Wie weet ontstaan er mogelijkheden op een wat langere termijn.

Graag vragen we je vooraf een afspraak te maken met Teus Visser, via 0341-493061 of voorzitter@kleinkoorcaprice.nl.