A Festival of Carols and Lessons 2022

Een jaarlijkse traditie: de uitvoering van A Festival of Carols and Lessons in de Grote Kerk in Harderwijk. Al 39 jaar luidt Kleinkoor Caprice de kerstdagen in met een avond vol herkenbare en verrassende kerstliederen, trompetten en harpmuziek, warmte en saamhorigheid. Kortom: het ultieme kerstgevoel.
 
Voor velen is het geen Kerst zonder de Carols. Toch hebben wij allen twee jaar het Festival of Carols and Lessons moeten missen. Gelukkig kunnen we deze mooie traditie nu voortzetten.

Dit jaar staan, naast een aantal kerstklassiekers, onder meer composities van Poulenc,  Johann Sebastian én zijn zoon Carl Philipp Emanuel Bach, Rutter en Peacock op het programma. Ook dit jaar wordt Kleinkoor Caprice weer bijgestaan door het Harderwijks Strijkorkest onder leiding van Roelof Klaassen.

Kleinkoor Caprice vindt het belangrijk om A Festival of Carols and Lessons gratis voor het publiek te kunnen uitvoeren. Het is dan ook niet mogelijk om kaarten te kopen. Wel kun je je zitplaatsen in het middenschip van de kerk reserveren door Vriend te worden van het koor. Dit kan al vanaf €20 per jaar. Hiermee verzeker je je van een mooie plaats (maximaal twee per Vriend) èn help je deze traditie in stand te houden.

Graag tot ziens op 23 december!

Reserveren is niet meer mogelijk.

toegang: gratis
programmaboekje €2,50
collecte ter bestrijding van de onkosten

VRIJDAG 23 DECEMBER 2022
21.00 UUR kerk open 20.15 uur

GROTE KERK, HARDERWIJK