A Festival of Lessons and Carols 2023

Een jaarlijkse traditie: de uitvoering van A Festival of Lessons and Carols in de Grote Kerk in Harderwijk. Al 40 jaar luidt Kleinkoor Caprice de kerstdagen in met een avond vol herkenbare en verrassende kerstliederen, trompetten en violen, warmte en saamhorigheid. Kortom: het ultieme kerstgevoel.

Dit jaar staan, naast een aantal kerstklassiekers, onder meer composities van Palestrina, Vivaldi, Rutter en Bach op het programma. De lezingen worden verzorgd door Jacob Hettinga. Ook dit jaar wordt Kleinkoor Caprice weer bijgestaan door het Harderwijks Strijkorkest onder leiding van Roelof Klaassen.

Kleinkoor Caprice vindt het belangrijk om A Festival of Lessons and Carols gratis voor het publiek te kunnen uitvoeren. Het is dan ook niet mogelijk om kaarten te kopen. Wel kun je je zitplaatsen in het middenschip van de kerk reserveren als je Vriend bent van het koor. Dit kan al vanaf €20 per jaar. Hiermee verzeker je je van een mooie plaats (maximaal twee per Vriend) èn help je deze traditie in stand te houden.

Graag tot ziens op 22 december!


toegang: gratis
programmaboekje €2,50
collecte ter bestrijding van de onkosten

VRIJDAG 22 DECEMBER 2023
21.00 UUR kerk open 20.15 uur

GROTE KERK, HARDERWIJK