A Festival of Carols and Lessons 2019

Een jaarlijkse traditie: de uitvoering van A Festival of Carols and Lessons in de Grote Kerk in Harderwijk. Al 36 jaar luidt Kleinkoor Caprice de kerstdagen in met een avond vol herkenbare en verrassende kerstliederen, trompetten en harpmuziek, warmte en saamhorigheid. Kortom: het ultieme kerstgevoel.

Dit jaar staan, naast een aantal kerstklassiekers, onder meer composities van Lauridsen, Praetorius, Howells en Carl Philipp Emanuel Bach (inderdaad, de zoon van), op het programma. Ook dit jaar wordt Kleinkoor Caprice weer bijgestaan door het Harderwijks Strijkorkest onder leiding van Roelof Klaassen.

Kleinkoor Caprice vindt het belangrijk om A Festival of Carols and Lessons gratis voor het publiek te kunnen uitvoeren. Het is dan ook niet mogelijk om kaarten te kopen. Wel kunt u uw zitplaatsen in het middenschip van de kerk reserveren door Vriend te worden van het koor. Dit kan al vanaf €20 per jaar. Hiermee verzekert u zich van een mooie plaats (maximaal twee per Vriend) èn helpt u deze traditie in stand te houden.

Graag tot ziens op 23 december!

toegang: gratis
reserveren is niet meer mogelijk

MAANDAG 23 DECEMBER 2019
21.00 UUR kerk open 20.15 uur

GROTE KERK, HARDERWIJK