Jubileumconcert

40 jaar Kleinkoor Caprice!

Op zaterdag 20 april 2024 sluit Kleinkoor Caprice haar 40e verjaardag feestelijk af met een jubileumconcert in de Oude Kerk van Ermelo. Dit concert is exclusief toegankelijk voor leden van de Stichting Vrienden van Kleinkoor Caprice.

In de kerk waar het 40 jaar geleden allemaal begon, de Oude Kerk van Ermelo, brengt Kleinkoor Caprice op 20 april 2024 een bijzonder concert voor haar Vrienden. 

Gedeeltelijk wordt het een nostalgisch programma met inbreng van onze oud-dirigent Bram Stellingwerf en een flink aantal oud-leden van Caprice, waarmee we samen een trip down memory lane nemen. En natuurlijk heeft Caprice, onder leiding van dirigent Hans Noijens, voor deze avond weer een prachtig repertoire ingestudeerd met o.a. werken van Jenkins, Sweelinck en Rheinberger. Het belooft een prachtige avond te worden!

Wij ontvangen onze Vrienden graag vanaf 19.30 uur met een feestelijk glas roze bubbels en houden die goede sfeer vast tot het einde van de avond.

Vrienden van Caprice bestellen hun toegangskaarten (max. 2 per Vriend) voor dit concert gemakkelijk online via onze ticketshop, voor de kleine vergoeding van €7,50 per persoon. Het aantal plaatsen is niet onbeperkt, dus wacht niet te lang!

Ben je nog geen Vriend? Dat kan al vanaf €20 per jaar. Je kunt je hier aanmelden en vervolgens je kaarten voor het jubileumconcert bestellen.

 

ZATERDAG 20 APRIL 2024
20.00 UUR ontvangst vanaf 19.30 uur

OUDE KERK, ERMELO