Open repetitie

In dit 40e jubileumjaar bruist Kleinkoor Caprice van de plannen. Zo werken wij momenteel aan het programma In het spoor van De Hanze, met werken van onder andere Sisask, Kreek, Sweelinck en Brahms. In oktober staat de Hohe Messe van J.S. Bach op het programma. Ook voor de komende jaren staan prachtige koorwerken op de planning.

Caprice heeft op dit moment vacatures voor tenoren en (lage) bassen. Bovendien zoeken wij nog enkele projectleden voor de Hohe Messe. Vind je het leuk eens geheel vrijblijvend een repetitie bij te wonen om mee te zingen en sfeer te proeven? Dan ben je van harte uitgenodigd tijdens onze open repetitie op donderdag 16 maart 2023. De open repetitie vindt plaats van 20.15 tot 22.15 uur in de Zendingskerk (Harderwijkerweg 10) in Ermelo.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met secretaris Bert de Weerd via secretaris@kleinkoorcaprice.nl of 06 30682891.

Tot 16 maart!