23 mei: open repetitie

Ben jij een zanger op zoek naar een koor? Van harte welkom op onze open repetitie op 23 mei voor een kijkje achter de schermen bij Kleinkoor Caprice. Op dit moment zijn we druk bezig met het voorbereiden van ons concert op 5 oktober, met prachtige stukken van onder andere Fauré, Glass en Debussy. Een concert waar we erg naar uitkijken vanwege de unieke combinatie tussen koormuziek en dans, die we samen met een dansgezelschap hopen te creëren.

Ook voor de komende jaren hebben we nog heel wat schitterende koorwerken op de planning staan.

Momenteel heeft Caprice vacatures voor bassen en tenoren. Maar ook wanneer er geen vacatures zijn voor jouw stemgroep ben je van harte uitgenodigd voor de open repetitie op donderdag 23 mei 2024. We starten om 20.00 uur en eindigen om 22.00 uur in de Zendingskerk in Ermelo (Harderwijkerweg 10). 

Aanmelden is handig, maar niet verplicht. Voor meer informatie kun je contact opnemen met secretaris Dick Leene via secretaris@kleinkoorcaprice.nl of 06 53 24 30 07.

Meer informatie over het zingen bij Kleinkoor Caprice vind je hier.