Jubileumconcert voor Vrienden van Caprice!

Zoals jullie vast en zeker hebben meegekregen, bestaat Kleinkoor Caprice inmiddels 40 jaar. Dat vierden we al met een prachtige Hohe Messe, eind vorig jaar. Wij willen die feestelijkheden graag goed afsluiten op 20 april 2024 met een Jubileumconcert, speciaal voor de Vrienden van Caprice, in de Oude Kerk aan de Putterweg in Ermelo.

Gedeeltelijkwordt het een nostalgisch programma met inbreng van onze oud-dirigent Bram Stellingwerf en een flink aantal oud-leden van Caprice, die in de middaguren flink hebben gestudeerd. Afgewisseld met een kort intermezzo van Jan Willem Dijkens over het koor, de optredens en haar reisjes.

Voor dit bijzondere concert heeft Caprice onder leiding van Hans Noijens natuurlijk weer prachtig repertoire ingestudeerd met onder andere werken van Jenkins, Sweelinck en Rheinberger. Als de oud-leden inderdaad nog goed bij stem blijken te zijn, zingen we het prachtige Cantique de Jean Racine met zijn allen. Zing gerust een nootje mee!

Wij ontvangen je graag vanaf 19.30 uur met een feestelijk glas roze bubbels en houden die goede sfeer vast tot het einde van de avond.

Meer informatie en kaarten vind je hier.

Zoals gezegd is dit jubileumconcert exclusief voor leden van de Stichting Vrienden van Kleinkoor Caprice. Ben je nog geen Vriend? Dat kan al vanaf €20 per jaar. Je kunt je hier aanmelden en vervolgens je kaarten voor het jubileumconcert bestellen.