Helpt u Kleinkoor Caprice?

Rabobank Randmeren houdt binnenkort voor de derde keer haar Clubkas Campagne. Kleinkoor Caprice doet hieraan ook weer mee.

Rabobank Randmeren gelooft dat je samen bouwt aan een mooiere samenleving. Daarom ondersteunt de bank het verenigingsleven via de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete clubs en verdelen zo €70.000 van de winst van de bank.

Hoe werkt het?
Alle circa 19.000 leden van Rabobank Randmeren ontvangen omstreeks 5 oktober per e-mail een uitnodiging om te stemmen op hun drie favoriete clubs of verenigingen. Iedere stem die is uitgebracht op een vereniging betekent een deel van deze €70.000 voor deze vereniging. Er kan gestemd worden van 5 tot en met 24 oktober 2017.

Let op! U bent niet automatisch lid wanneer u een rekening hebt lopen bij de bank. U moet zich daarvoor hebben aangemeld met een geldig e-mailadres. Via internetbankieren meldt u zich eenvoudig zelf aan. Ga naar www.rabo.nl/randmeren/ckc2017 voor meer informatie.

Wat doen we met het geld?
Het bedrag zal worden besteed aan het mogelijk maken van de uitvoering van het Festival of Carols and Lessons, die op 22 december 2017 weer zal plaatsvinden in de Grote Kerk van Harderwijk. Wij weten dat u dit jaarlijkse evenement een warm hart toedraagt.

Helpt u Kleinkoor Caprice?
Hierbij doen wij een dringend beroep op al onze Vrienden die lid zijn van Rabobank Randmeren om te stemmen op Kleinkoor Caprice. Het kost slechts een minuutje van uw tijd en levert het koor een leuk bedrag op. En zegt het voort, want iedere stem telt mee!

Alvast hartelijk dank voor uw stem!

De besturen van Kleinkoor Caprice en de Stichting Vrienden van Kleinkoor Caprice.