Een geslaagd concert

Op 7 oktober hebben we ons ‘Madrigalenconcert‘ uitgevoerd voor een kleine 150 luisteraars. Wij hebben zelf erg genoten van het concert en mochten mooie kritieken ontvangen van de aanwezigen, waarvoor dank! Vooral de verrassende muziek van Jennefelt was voor velen een plezier om naar te luisteren. Ook het intermezzo van het combo was indrukwekkend.

Een deel van de werken zullen wij ook ten gehore brengen in Krakau (Polen), waar wij met het koor van 17 tot en met 22 oktober naartoe zullen gaan. Daarna gaan we weer aan de slag met muziek voor onze jaarlijkse kersttraditie. Hierbij komt een aantal hedendaagse componisten aan bod zoals Frank Ferko (1950) en Rihards Dubra (1964). Maar natuurlijk worden de traditionele Christmas carols niet vergeten, alsook onze eigen huiscomponist Jan Mannee. U bent weer van harte welkom bij deze gratis toegankelijke viering.