Carols & Lessons

Op vrijdag 22 december om 21:00 uur vindt voor de 35ste keer A Festival of Carols and Lessons plaats in de Grote Kerk van Harderwijk. Kleinkoor Caprice wordt tijdens deze traditionele kerstviering begeleid door leden van het Harderwijks Strijkorkest onder leiding van Roelof Klaassen. De algehele leiding van de avond is in handen van dirigent Hans Noijens.

A Festival of Carols and Lessons is inmiddels een traditie geworden: ieder jaar sinds 1983 luidt Kleinkoor Caprice de kerstdagen in met een avond vol herkenbare en verrassende kerstliederen, trompetten en harpspel, warmte en saamhorigheid. Kortom: het ultieme kerstgevoel.

Dit jaar staan, naast een aantal kerstklassiekers, onder meer composities van Britten, Mozart, Händel, Ferko en Gjeilo op het programma. De lezingen worden verzorgd door Anneke van Zeijl, zoals gebruikelijk in de Engelse taal.

De toegang tot A Festival of Carols and Lessons op vrijdag 22 december a.s. is vrij. Na afloop van het concert wordt bij de uitgang een collecte gehouden. Vrienden van Caprice kunnen hun plaatsen voor in de kerk reserveren. Programmaboekjes à €2,50 zijn verkrijgbaar bij Riemer & Walinga Boekverkoopers aan de Stationsstraat in Ermelo en Het Boekpunt, Achterstraat 31 in Putten. Ook ’s avonds aan de kerk zijn er uiteraard programma’s verkrijgbaar. De kerk gaat om 20.15 uur open. U bent allen van harte welkom!