Gelukkig nieuwjaar!

Kleinkoor Caprice wenst u een prachtig en luisterrijk 2018, vol met muziek! 

Wij kijken terug op een enerverend jaar, met mooie concerten en een geweldige reis naar Krakau en als slotstuk een prachtige uitvoering van de Carols. En natuurlijk maken we alweer volop plannen voor de toekomst. Allereerst richten we ons in 2018 op een speciaal Verwenconcert voor de Vrienden van Caprice, die ons altijd zo trouw steunen en supporten! Meer informatie over dit concert volgt in de komende weken. Daarnaast gaan we nog meer werken aan stemvorming en hopen we onze medewerking te verlenen aan enkele kerkdiensten. En we zijn heel enthousiast om te kunnen aankondigen dat Kleinkoor Caprice zal gaan werken aan de Messe pour double Choeur van Frank Martin, een geliefde, dubbelkorige mis die wij in het voorjaar van 2019 samen met het Tilburgs Vocaal Ensemble twee maal zullen uitvoeren.

Kortom: genoeg om naar uit te kijken!