Where the light begins

Na een lange periode van muzikale stilte brengt Kleinkoor Caprice op zaterdag 14 mei het prachtige concert Where the light begins – een betoverende avond vol koormuziek van moderne componisten. Tijdens deze avond staat het thema licht en donker centraal en bezingt het koor hoe vanuit de diepste nacht het licht weer terugkeert.

Op het programma staan onder meer het indrukwekkende, hedendaagse Miserere van James MacMillan, het tweeluik Dark night of the soul en Luminous night of the soul van Ola Gjeilo en prachtige werken van Mealor, Whitacre en Lauridsen. Kleinkoor Caprice wordt tijdens dit concert begeleid door een kwartet van het Harderwijks Strijkorkest en Erik-Jan van der Hel op piano. Het geheel staat onder leiding van dirigent Hans Noijens.

Where the light begins vindt plaats op zaterdag 14 mei 2022 vanaf 20.30 uur in de Immanuelkerk in Ermelo. De toegangsprijs voor dit prachtige concert, inclusief consumptie, is €16. Leden van de Stichting Vrienden van Kleinkoor Caprice betalen slechts €8 (maximaal twee kaarten per Vriend). Voor kinderen t/m 12 jaar is het jeugdtarief van €8 geldig.